Izvor: Blic, 23.Sep.2016, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ U UN "Predstavljam ponosan i dostojanstven narod"

Danas predstavljam ponosni i dostojanstven narod, poručio je premijer Srbije Aleksandar Vučić i istakao da će njegovo obraćanje biti nešto drugačije od uobičajenih govora u UN.

- Nismo čuli nikakava konkretna rešenja o migrantskoj krizi sa kojom se suočava ceo svet. A mi kao mali narodi, čekali smo da čujemo predlog koje će velike sile izneti - rekao je Vučić.

On je apelovao na članice UN da se nađe sveobuhvatno rešenje za migrantsku krizu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ U UN "Nismo čuli nikakava konkretna rešenja o migrantskoj krizi"

Izvor: Blic, 23.Sep.2016

Danas predstavljam ponosni i dostojanstven narod, poručio je premijer Srbije Aleksandar Vučić i istakao da će njegovo obraćanje biti nešto drugačije od uobičajenih govora u UN...- Ima li zajedničkog rešenja za migrantsku krizu, ima li nečega što možemo zajedno da preduzmemo ili treba neke...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.