Izvor: Blic, 21.Nov.2019, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ O AFERI "RUSKI ŠPIJUN" Suočeni smo sa izuteno ofanizvnim delovanjem stranih službi

Mi smo kao zemlja suočeni sa izuteno ofanizvnim delovanjem stranih službi u Srbiji. Postoje brojne agenicije drugih zemalja, koje ovde sprovode obaveštajna delovanja, rekao je predsednik Aleksandar Vučić večeras nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost. Sednica je održana nakon što je se pojavio snimak čiji su akteri ruski obaveštajac Georgij Kleban i jedan srpski oficir. Oficir na snimku je, prema saznanjima "Blica", identifikovan kao potpukovnik Z. K. i to nije jedini snimak do kog su došle domaće službe bezbednosti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ O AFERI "RUSKI ŠPIJUN" Potpukovnik Vojske Srbije sa snimka praćen je još od 2012.

Izvor: Blic, 21.Nov.2019

Mi smo kao zemlja suočeni sa izuzetno ofanizvnim delovanjem stranih službi u Srbiji. Brojne agencije drugih zemalja ovde sprovode obaveštajna delovanja, rekao je predsednik Aleksandar Vučić večeras nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost.

Nastavak na Blic...

Vučić o 'špijunskoj aferi'

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Nov.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao je u četvrtak sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost, nakon što je objavljen snimak u kom ruski obaveštajac podmićuje penzionisanog pripadnikaVojske Srbije.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.