Izvor: Blic, 17.Apr.2024, 12:29

"VUČIĆ NAZVAO STVARI PRAVIM IMENOM" Šapić: Konačno smo zauzeli jasan stav po pitanju odbrane srpskih nacionalnih interesa

- Mislim da nedavno obraćanje predsednika Aleksandra Vučića, stav koji je naša država zauzela i koraci koje smo preduzeli kada je u pitanju donošenje Rezolucije o Srebrenici u Ujedinjenim nacijama i pokušaj da se čitav naš narod okarakteriše kao genocidan, predstavlja prekretnicu u našoj državnoj i nacionalnoj politici, jer smo konačno nazvali stvari pravim imenom i zauzeli jasan stav kada je u pitanju odbrana srpskih nacionalnih interesa - poručio je Aleksandar Šapić, predsednik Privremenog organa grada Beograda i kandidat SNS za gradonačelnika.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kakvu opoziciju Srbija ima, neprijatelji joj nisu ni potrebni! Krive Vučića i Dodika za mogući rat, a rezoluciju o Srebrenici i ne pominju!

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 18.Apr.2024, 10:14

Ćuta je u svom maniru nastavio da laže i izmišlja Opozicija koja mesecima vodi besomučnu kampanju protiv Srbije i Aleksandra Vučića, nastavila je sada intenzivnije sa napadima, ne mareći za ono što predsednik čini za mir u našoj zemlji. Kako stvari stoje, kakvu opoziciju Srbija ima, neprijatelji...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.