VUČIĆ NA SEDNICI GLAVNOG ODBORA: Nijedan član SNS ne sme da ima više plaćenih funkcija!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Avg.2014, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ NA SEDNICI GLAVNOG ODBORA: Nijedan član SNS ne sme da ima više plaćenih funkcija!

Vučić je članovima GO rekao da zbog ogromnih problema u državi ne može da se posveti stranci koliko je potrebno, i pozvao i njih i sve članove SNS na maksimalnu odgovornost

Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je danas na sednici Glavnog odbora stranke da je Srbija prioritet za SNS i da za one koji to ne shvataju – nema i neće biti mesta u stranci.

Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << se obratio članovima GO rekavši da zbog ogromnih problema u državi ne može da se posveti stranci koliko je potrebno, i pozvao i njih i sve članove SNS na maksimalnu odgovornost i posvećenost interesima države.

Vučić je istovremeno istakao da, ukoliko stranka na narednim izborima ne dobije poverenje građana, on više neće biti njen predsednik.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Ukoliko se, međutim, bude pokazalo da su rezultati postignuti i da narod to podržava, onda neće biti razloga da se menja predsednik, rekao je lider SNS.

- Nemam ni vremena, ni snage da se bavim nekim stranačkim pitanjima… Toliko sam opsednut i ophrvan problemima u državi da prosto nemam mogućnosti da se posvetim rešavanju stranačkih problem – kazao je Vučić dodajući da nijedan član SNS ne sme da ima više plaćenih funkcija.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.