Izvor: S media, 31.Jan.2013, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMENSKA PROGNOZA: Vedro i toplo, temperature iznad proseka

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, s temperaturom do 14 stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Duvaće slab i umeren vetar, južni i jugoistočni, uveče u južnom Banatu povremeno jak. Najniža temperatura od minus četiri do četiri, najviša od osam do 14 stepeni. U toku noći na severu naoblačenje, ponegde kratkotrajna slaba kiša.

U Beogradu danas pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << četiri, najviša 13 stepeni.

U Srbiji u subotu toplo i vetrovito, u većem delu pretežno sunčano, na severozapadu oblačno sa slabom kišom. U košavskom području i na planinama jak južni i jugoistočni vetar. Najviša temperatura od osam do 18 stepeni.

U nedelju oblačno i osetno hladnije s kišom i snegom.

U Beogradu u subotu toplo i vetrovito, veći deo dana pretežno sunčano, uveče i noću oblačno s kišom. U nedelju oblačno i osetno hladnije, ujutro i pre podne sa snegom.

U ponedeljak prohladno uz razvedravanje, u utorak pretežno sunčano i malo toplije. U sredu naoblačenje s kišom. U četvrtak hladnije, ujutro slab sneg. U petak suvo i hladno.

Biometeorološka prognoza za petak, 1. februar 2013:

Očekuje se poboljšanje biometeorološke situacije koja će doprineti smanjenju tegoba kod većine hroničnih bolesnika. Oprez se i dalje savetuje osobama s kardio-vaskularnim problemima.

(Beta)

Foto: Betaphoto AP/Angelika Warmuth

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vreme - 1. februar

Izvor: RTS, 31.Jan.2013

Pretežno sunčano i toplo. ..Uveče i noću u južnom Banatu  vetrovito. Najniža temperatura od -4 do 4, najviša od 8 do 14 stepeni. U toku noći na severu naoblačenje, ponegde kratkotrajna slaba kiša.

Nastavak na RTS...

Danas uglavnom sunčano, temperatura do 14 stepeni

Izvor: NaDlanu.com, 01.Feb.2013, 02:29

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, sa temperaturom do 14 stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije...Duvaće slab i umeren vetar, južni i jugoistočni, uveče u južnom Banatu povremeno jak. Najniža temperatura od minus četiri do četiri, najviša od osam do 14 stepeni....

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.