Usvojen Akcioni plan za delotvorniji rad državne uprave

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Mar.2015, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usvojen Akcioni plan za delotvorniji rad državne uprave

Vlada Srbije usvojila je Akcioni plan za sprovođenje Strategije reforme javne uprave koji će omogućiti delotvorniji rad države, saopštilo je danas Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

Kako se navodi u saopštenju, isplaniran je rad na reorganizaciji javne uprave, razvoju e-uprave, sistemu planiranja rada države, jačanju uslužnosti i ažurnosti javne uprave i profesionalnosti, discipline i kvalitet rada službenika.

Potpredsdnica Vlade Srbije i ministarka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << državne uprave i lokalne samouprave Kori Udovički rekla je da trogodišnji Akcioni plan sadrži sve što je neophodno da bismo se osposobili za mnogo delotvorniji rad države, dostojne članstva u EU.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Usvijen Akcioni plan za rad državne uprave

Izvor: Akter, 20.Mar.2015

Vlada Srbije usvojila je Akcioni plan za sprovođenje Strategije reforme javne uprave koji će omogućiti delotvorniji rad države, saopštilo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave..Kako se navodi u saopštenju, isplaniran je rad na reorganizaciji..javne uprave, razvoju e-uprave, sistemu...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.