Usvajanje deklaracije o Srebrenici moguće u martu

Izvor: S media, 19.Feb.2010, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usvajanje deklaracije o Srebrenici moguće u martu

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Djukić Dejanović izjavila da nije isključeno da republički parlament u martu usvoji deklaraciju o Srebrenici.

Djukić Dejanović je rekla da će se o tekstu te rezolucije "intezivnije razgovarati u periodu redovnog zasedanja parlamenta", koje počinje prvog radnog dana u martu.

"Mi ćemo o donošenju te deklaracije intezivnije razgovarati u periodu redovnog zasedanja. Nije isključeno da ćemo prekinuti prvu sednicu redovnog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << prolećnjeg zasedanja parlamenta ili čim se ona završi razgovarati o toj rezoluciji i izglasati je", rekla je Djukić Dejanović.

Ona je dodala da tekst rezolucije "nije sporan", ali da je tendencija predlagača tog teksta da okupi što veći broj poslanika i da se što širom podrškom izabranih predstavnika gradjana osudi taj težak zločin.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.