Izvor: Glas javnosti, 16.Mar.2010, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upisano još deset partija

BEOGRAD - U Registar političkih stranaka upisano je još deset partija, među kojima su Srpska napredna stranka i Socijaldemokratska unija, objavljeno je juče u novom broju "Službenog glasnika".

Među upisanim strankama su i Građanski savez Mađara, Reformistička stranka, Partija za demokratsko delovanje, Vlaška demokratska stranka.

U "Službenom glasniku" objavljena su i rešenja o upisu u Registar Bošnjačke demokratske stranke Sandžaka, Demokratske partije Albanaca, Partije Bugara Srbije i Demokratskog saveza Bugara.

U Registar do sada je ukupno upisano 59 partija, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Još deset partija upisano u Registar političkih stranaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Mar.2010, 17:41

BEOGRAD - U Registar političkih stranaka upisano je još deset partija, među kojima su Srpska napredna stranka i Socijaldemokratska unija, objavljeno je danas u novom broju "Službenog glasnika"...Među upisanim strankama su i Građanski savez Mađara, Reformistička stranka, Partija za demokratsko...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.