Upad u stan državnog sekretara

Izvor: B92, Beta, Tanjug, 08.Jan.2010, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upad u stan državnog sekretara

Marko Karadžić (FoNet, arhiva)

Beograd, Pančevo -- Državni sekretar Ministarstva za ljudska prava Marko Karadžić potvrdio je da je "neko u toku dana ušao u stan u kome živi i izvršio potpunu premetačinu".

"Da li je to poruka kojom neko želi da pokaže da zna gde živim i da može da uđe kad hoće, ja ne znam", rekao je Karadžić i naveo da se nada da će nadležne institucije uraditi sve kako bi se taj slučaj rešio.

Državni sekretar u Ministarstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za ljudska i manjinska prava Marko Karadžić, inače i funkcioner parlamentarne stranke Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV), kazao je da je bio na ručku kod roditelja, a da je po povratku u stan, koji se nalazi na petom spratu u zgradi bez lifta u Beogradu, zatekao haos i nered.

"Ništa od vrednijih stvari nije uzeto", rekao je Karadžić i naveo da je primetio da je iz stana jedino nestala kasica u kojoj se nalazi 100 kovanih dinara.

LSV je saopštila da je zabrinuta zbog tog događaja i zatražila da policija i nadležni organi što pre pronađu počinioce i da o tome budu obavešteni javnost i stranka čiji je član državni sekretar Karadžić, navedeno je u saopštenju te stranke.

Podsetimo, nepoznate osobe u nekoliko navrata su pretile Karadžiću i lepile plakate uvredljive sadržine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Upad u stan Marka Karadžića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Jan.2010

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) saopštila je da su danas nepoznate osobe upale u stan državnog sekretara u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava i funkcionera te stranke Marka Karadžića i izvršile premetačinu. LSV zahtijeva da se počinioci pronađu što prije i da se o tome informiše...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Provala u stan državnog sekretara

Izvor: RTS, 09.Jan.2010, 00:05

Državni sekretar za ljudska i manjinska prava Marko Karadžić rekao da je neko u toku dana ušao u stan u kome živi i izvršio "potpunu premetačinu". ..Marko Karadžić, državni sekretar za ljudska i manjinska prava i funkcioner Lige socijaldemokrata Vojvodine potvrdio je da je neko u toku dana...

Nastavak na RTS...

KARADŽIĆ: Poručili mi da znaju gde živim

Izvor: Danas, 09.Jan.2010

Nepoznate osobe upale su juče popodne u stan državnog sekretara za ljudska i manjinska prava Marka Karadžića i napravili premetačinu. Nijedna vredna stvar nije odneta iz stana, a kako je Karadžić rekao Danasu sve je izgledalo kao da je neko želeo da mu prenese poruku da oni znaju gde on živi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.