Izvor: B92, 03.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uništene table "Bulevar Z. Đinđića"

Beograd -- Gradski odbor Demokratske stranke osudio je uništavanje uličnih tabli sa nazivom "Bulevar Zorana Đinđića" u Novom Beogradu.

Gradski odbor DS-a saopštio je da zahteva od nadležnih da brzo otkriju i kazne one koji su prošle noći uništili table sa nazivom te ulice. Odbor je apelovao na "sve inspiratore sličnih akcija da odustanu od poziva da se na nezakonit način menjaju odluke državnih organa".

Odlukom Skupštine Grada i Ministarstva za lokalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << samoupravu naziv Bulevar AVNOJ-a promenjen je u Bulevar Zorana Đinđića, a table sa novim nazivom ulice postavljene su 20. jula.

Demokratska stranka podseća da su nakon prošlomesečne akcije lepljenja plakata sa imenom Ratka Mladića u organizaciji Srpske radikalne stranke vandalizmi poput ovog učestali na Novom Beogradu i apeluje na sve inspiratore sličnih akcija da odustanu od poziva da se na nezakonit način menjaju odluke državnih organa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.