Ulemekove tvrdnje proverava MUP

Izvor: Danas, 23.Apr.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulemekove tvrdnje proverava MUP

Dokumentacija koju su bivši komandant Jedinice specijalne operacije Milorad Ulemek Legija i njegova nevenčana supruga Aleksandra Ivanović juče na ročištu povodom zahteva Specijalnog tužilaštva da se privremeno oduzme njihova kuća na Ceraku podneli, poslata je MUP-u Srbije na proveru, nezvanično saznaje Danas. Nakon provere, rezultati istrage biće dostavljeni Specijalnom sudu, kako bi se zakazalo novo ročište.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Budaline pare

Izvor: Kurir, 24.Apr.2009, 11:37

BEOGRAD - Vilu u Ilije Stojadinovića 87, u beogradskom naselju Cerak, Milorad Ulemek Legija i njegova supruga Aleksandra Ivanović kupili su delom zajedničkim novcem, a delom iz kredita koji su podigli zajedno sa Aleksandrinim roditeljima. Ulemek je juče ispričao da je novac nabavio tako što je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.