Uhapšene dve osobe zbog pucnjave u Čačku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2018, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšene dve osobe zbog pucnjave u Čačku

Policija u Čačku je uhapsila dve osobe N.I. (30) i M.Đ. (28) zbog pucnjave u tom gradu u kojoj su ranjene dve osobe, saopštio je MUP.

Po nalogu višeg javnog tužioca, uhapšen je N.I. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Takođe, uhapšen je i M.Đ. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izvršenog krivičnog dela, dok će protiv dvadesetčetvorogodišnjeg muškarca biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

U petak, oko 17:30 časova, u blizini pošte u Ljubiću, u Čačku, nakon verbalnog, a potom i fizičkog sukoba dve grupe, došlo je do upotrebe vatrenog oružja, usled čega su povrede zadobile dve osobe, od kojih jedna teže, a druga lakše.

Dvojica povređenih su zbrinuti u čačanskoj bolnici.

Osumnjičenim N.I. i M.Đ. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku, biti privedeni nadležnom tužiocu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.