Uhapšen upravnik Ateljea 212, Novica Antić: Oglasio se Atelje 212 za „Danas“

Izvor: Danas, 26.Mar.2024, 14:32

Uhapšen upravnik Ateljea 212, Novica Antić: Oglasio se Atelje 212 za „Danas“

Novica Antić, koji je bio na poziciji upravnika beogradskog pozorišta Atelje 212, uhapšen je zbog sumnje da je deo grupe koja je izvršila krađu ordenja iz zgrade Saveznog izvršnog veća (SIV).

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Upravnik Ateljea 212 uhapšen zbog povezanosti s krađom ordenja

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Mar.2024

Upravnik beogradskog pozorišta Atelje 212, Novica Antić uhapšen je zbog sumnje da je iz grupe koja je ukrala ordenje iz Palate Srbija u Novom Beogradu i posle saslušanja ostaje u pritvoru do 30 dana - objavili su mediji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Kako je čovek besprekorne profesionalne i lične biografije stigao u aferu „Ordenje“: Ko je Novica Antić, upravnik Ateljea 212?

Izvor: Danas, 26.Mar.2024

Novica Antić, jedan od naših najboljih i najnagrađivanijih književnih prevodilaca, upravnik Ateljea 212, uhapšen je danas zbog sumnje da je Slobodanu Homenu, bivšem državnom sekretaru u Ministarstvu pravde, pomogao da izvrši krađu 43 hiljade komada dragoceng ordenja iz zgrade Saveznog izvršnog...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.