Izvor: B92, 05.Jan.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen, pa oslobođen Nebojša Jović

Kosovska Mitrovica -- Predsednik Srpskog nacionalnog veća severne Kosovske Mitrovice Nebojša Jović, koga je u subotu uveče uhapsila policija UNMIK-a, pušten je iz zatvora u Prištini oko ponoći. Oslobađanje Jovića potvrdio je njegov advokat Ljubomir Pantović, preciziravši da je utvrđeno da je došlo do grube greške sudskih organa UNMIK-a.

Pantović je naveo da mu je tužilac rekao da je Jović uhapšen zbog učestvovanja u nemirima od 8. aprila prošle godine. Oslobođen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je odmah jer je utvrđeno da je došlo do grube greške sudskih organa UNMIK-a koji nisu obavestili policiju da je plaćena kaucija, data garancija Vlade Srbije i povučen nalog za hapšenje Jovića, kazao je advokat.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.