Ugo Čavez je umro od infarkta

Izvor: Vostok.rs, 08.Mar.2013, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugo Čavez je umro od infarkta

08.03.2013. -

Predsednik Venecuele Ugo Čavez je umro od infarkta, izjavio je u intervjuu šef predsedničkog obezbeđenja general Hoze Ornela. Zasad nije jasno da li je infakt izazvalo lečenje ili rak. Ornela je rekao da je bio pored predsednika poslednja dva sata njegovog života.

„On nije mogao da govori, ali sam mu pročitao na usnama, da ne želi da umire, jer voli svoju zemlju i žrtvovao se za nju“, - rekao je general. „Molim vas, ne dozvolite da umrem, prošaputao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << je Čavez“.

Sahrana će biti održana u petak. Čavez će biti sahranjen u Nacionalnom panteonu gde leže posmrtni ostaci Simona Bolivara.

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.