Udovičić i Antić preuzeli dužnosti

Izvor: NaDlanu.com, 03.Sep.2013, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić i Antić preuzeli dužnosti

Novi ministar omladine i sporta Vanja Udovičić preuzeo je dužnost od Alise Marić, a novi ministar saobraćaja Aleksandar Antić od Milutina Mrkonjića.

Udovičić je započeo dužnost u 8.30 časova u svom kabinetu. Njega je u Ministarstvu omladine i sporta dočekala dosadašnja ministarka Alisa Marić, koja ga je prilikom primopredaje dužnosti upoznala sa obavezama koje ga očekuju.Udovičić je tom prilikom izjavio da "nije vreme za velike reči, već za dela". "Pred svima nama >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je veliki posao. Svestan sam da neće biti nimalo lako i da će biti puno izazova. Osećam veliku obavezu da pomognem svojoj državi, a kao sportista znam da se na kraju računa samo rezultat", rekao je novi ministar omladine i sporta Udovičić.Foto: Nenad Petrović / BetaPrioriteti Antića biće, kako je rekao prilikom preuzimanja dužnosti od stranačkog kolege, nastavak izgradnje velikih infrastrukturnih projekata, pre svega putnih koridora, kvalitetan odnos prema postojećoj infrastrukturi, restrukturiranje železnica i aktiviranje ruskog kredita."Najveći izazov je Koridor 10 i sve aktivnosti na Koridoru 11, kao i stavljanje svih potencijala u funkciju", izjavio je Antić novinarima. On je rekao da će konkretan plan Ministarstva predstaviti za sedam do 10 dana.Skupština Srbije je sinoć izabrala novu, rekonstruisanu Vladu. Vlada u novom sastavu prvi put treba danas da zaseda.B92

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.