Izvor: B92, 08.Sep.2010, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen Albanac u K. Mitrovici

Kosovska Mitrovica -- U severnom delu Kosovske Mitrovice u Mikronaselju iz vatrenog oružja ubijen je kosovski Albanac Hakif Mehmeti, kaže regionalni portparol KPS Besim Hoti.

Hoti je rekao da je Mehmeti upucan u neposrednoj blizini svoje kuće u Mikronaselju i da je ranama podlegao u bolnici u severnom delu Mitrovice.

Mikronaselje je jedno od gradskih četvrti u severnom delu Kosovske Mitrovice u kojem pored Srba žive i Kosovski Albanci.

Portparol policije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kazao je da se su za sada nepoznati počinioci i motiv za koje se dogodilo u 21.40 sati.

"Ubijen je iz vatrenog oružja, policija i forenzičari su na licu mesta istraga je otvorena i mogućeda će više detalja biti poznato sutra,"- kazao je Hoti.

Stradali kosovski Albanac je jedno vreme radio u lokalnim kosovskim medijima.

Nakon ubistva koje se dogodilo početkom jula kada je u severnom delu Mitrovice u eksploziji bombe u naselju Bošnjačka Mahala stradao lekar Mesud Džeković ovo je drugo ubistvo u ovom gradu u poslednja dva meseca.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.