Izvor: B92, 15.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ub i Despotovac: Drugi krug

Ub, Despotovac -- U opštinama Ub i Despotovac danas je održan drugi krug izbora za predsednika opštine.

U drugi krug izbora u opštini Ub ušli su Zvonko Minić, kandidat koalicije Demokratske stranke Srbije i Nove Srbije, i Darko Glišić, kandidat Srpske radikalne stranke.

Kandidat koalicije Demokratske stranke Srbije i Nove Srbije Zvonko Minić izabran je na današnjim izborima za predsednika opštine Ub, izjavio je predsednik Opštinske izborne komisije Dragan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Radojičić.

U Despotovcu, u drugom krugu su se našli kandidat koalicije Demokratske stranke Srbije, Nove Srbije i Jedinstvene Srbije Gradimir Malašević i kandidata koalicije Demokratske stranke i Liberala Srbije Radivoj Milanović.

Prvi krug izbora održan je 1. oktobra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.