Izvor: B92, 14.Sep.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBPOK saslušao tri vojna oficira

Beograd -- Tri vojna oficira saslušan u vezi sa spornim ugovorima za nabavku vojne opreme s firmom Mile Dragić.

Kako saznaje Blic, saslušani su pomoćnik ministra odbrane za materijalne resurse Milun Kokanović, načelnik Uprave Ministarstva odbrane za snabdevanje Mile Bogdanović i zamenik načelnika Uprave za razvoj u Generalštabu Vojske SCG Jovica Vučković.

Izvor lista, koji je želeo da ostane anoniman, navodi da je saslušana i Milan Rakić, generalni sekretar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ministarstva, a koja je bila zadužena za koordinaciju Generalštaba, Ministarstva i Saveta ministara o sklapanju ugovora.

Sagovornik lista navodi da je 43 zahteva za nabavku opreme od kompanije Mile Dragić Ministarstvu uputio Vučković, čovek blizak Dragiću. Vučković je za doprinos u sklapanju spornih ugovora od Dragića dobio automobil "škoda fabija", a uskoro je trebalo i da bude izabran za načelnika Uprave, piše list.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.