Izvor: Danas, 26.Feb.2024, 23:36

„U redu za smrt“: Sve duže liste čekanja na operacije u regionu

Na listama čekanja na operacije i različite dijagnostičke procedure 22. februara nalazi se ukupno 77.267 građana Srbije, dok je, prema zvaničnom izveštaju Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje (RFZO), tokom ovog meseca pruženo 4.837 usluga osobama koje su bile na listi čekanja, 5.964 mimo liste čekanja, a obrisane sa nje 4.532 osobe. To je presek stanja, reklo bi se rak-rane srpskog zdravstva koja ne prolazi već oko dve decenije.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

„V.d. direktori bolnica i bežanje lekara specijalista iz njih rak-rana srpskog zdravstva“: Dr Dragan Delić o predugim listama čekanja na operacije u Srbiji

Izvor: Danas, 27.Feb.2024, 16:15

Na listama čekanja na operacije i različite dijagnostičke procedure, danas, 26. februara, ukupno se nalazi 77.566 osoba u Srbiji, što je u odnosu na 22. februar ili pre četiri dana, više za tačno njih 299, kada ih je ukupno bilo 77.267.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.