U Šapcu trojica muškaraca pokušala da otmu dvoje maloletne dece?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jun.2020, 22:05

U Šapcu trojica muškaraca pokušala da otmu dvoje maloletne dece?

Policija u Šapcu potvrdila je da im je danas prijavljen slučaj pokušaja otmice dece u tom gradu i da proverava sve okolnosti.

"Uzeli smo izjavu od žene koja, kako nam je rekla, sumnja da su pokušali da joj otmu decu. Obavešteno je i Osnovno i Više javno tužilaštvo. Prostor na kom je, prema rečima oštećene, pokušana otmica pokriven je kamerama. Naše ekipe su na terenu i proveravaju sve okolnosti", kažu iz PU Šabac, prenosi "Blic.

Ranije danas žena iz Šapca >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prijavila je da su trojica muškaraca pokušala danas između 16:30 i 17:00 da otmu njeno dvoje maloletne dece i da ih stave u kombi.

Nakon što je ona počela da vršiti i odvaja decu od otmičara, oni su pobegli, piše "Blic".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.