U Novom Sadu PCR testiranje u svim ambulantama za respiratorne infekcije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2020, 20:11

U Novom Sadu PCR testiranje u svim ambulantama za respiratorne infekcije

Obaveštavamo vas da smo za sve one građane koji imaju simptome covid infekcije obezbedili da PCR test mogu da urade u svim našim kovid i respiratornim ambulantama. 

Testiranje se može uraditi: Ambulanta za respiratorne infekcije u objektu "Jovan Jovanović Zmaj" od 00 do 24 sata. Ambulanta za trudnice u objektu "Jovan Jovanović Zmaj" radnim danima od 07 do 20 časova, subotom od 07 do 13.30 časova.

Ambulanta za respiratorne infekcije na Novom naselju od 00 do 24 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sata. Non-covid ambulanta na Limanu IV od 07 do 10 časova

Ambulanta za respiratorne infekcije u ulici Jug Bogdana 2 i u Veterniku od 07 do 20 časova.

Dom zdravlja "Novi Sad" ide u susret potrebama i zahtevima građana, pa smo se iz tog razloga i odlučili na ovaj korak.

Podsećamo da smo ponovo pokrenuli Psihološki kontakt centar za sve one sugrađane kojima treba podrška kako bi ublažili strah izazvan epidemijom korona virusa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

6 ambulanti u Novom Sadu radi PCR test za zainteresovane građane

Izvor: Luftika.rs, 17.Jul.2020

Novosađani koji imaju simptome kovid infekcije obezbedili da PCR test mogu da urade u svim Kovid i respiratornim ambulantama u gradu. Iz Doma zdravlja „Novi Sad“ saopšten je spisak ambulanti.. Objekti za PCR testove Ambulanta za respiratorne infekcije u objektu „Jovan Jovanović Zmaj“ –...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.