U Kikindi petoro procesuirano zbog krivičnog dela nepostupanja po zdravstvenim propisima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Mar.2020, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kikindi petoro procesuirano zbog krivičnog dela nepostupanja po zdravstvenim propisima

Osnovno javno tužilaštvo u Kikindi saopštilo je da je od ukupno pet lica, koja su dosad uhapšena zbog kršenja mera samoizolacije, protiv četiri lica danas su podneti optužni predlozi u Osnovnom sudu u Kikindi, zbog krivičnog dela nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Kako je u saopštenju istaknuto, zatražene su najstrože kazne u trajanju od 3 godine zatvora, kao i produženje pritvora do okončanja krivičnog postupka.

Optužni predlozi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su podneti protiv K.Z. iz Ostojićeva kod Čoke, rođenog 1974.godine, koji je došao iz Nemačke, L.V. iz Srpske Crnje, rođ. 1977.godine, koji je došao iz Francuske, V.R. iz Kikinde, rođ. 1986, koji je došao iz Italije i M.K. iz Novog Kneževca, rođ. 1986.godine, koji je došao iz Mađarske.

Sva lica su kršila mere samoizolacije, navodi se u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Kikindi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U jednom od žarišta korona virusa u Srbiji OPTUŽNICE protiv četiri osobe zbog KRŠENJA IZOLACIJE

Izvor: Blic, 24.Mar.2020

Osnovno javno tužilaštvo u Kikindi optužilo je danas četiri, od ukupno pet uhapšenih, zbog krššenja mera samoizolacije i zatražilo od suda da izrekne kazne od po tri godine zatvora ovim okrivljenima i da im se produži pritvore.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.