U Gračanici od večeras policijski čas, 16 novoobolelih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Nov.2020, 22:12

U Gračanici od večeras policijski čas, 16 novoobolelih

U cilju sprečavanja širenja Kovida 19 na teritoriji opštine Gračanica od večeras na na snagu je stupila mera “policijski čas” od 19 do 5 sati ujutru.

Kako se navodi u saopštenju Kriznog štaba na snagu stupaju posebne mere za zaštitu od pandemije Kovida-19 za opštinu Gračanica.

“Krizni štab opštine Gračanica obaveštava meštane privredne i poslovne subjekte da se prema ovoj odluci zabranjuje kretanje građana van njihovih kuća/stanova od 19:00 sati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i do 05:00 sati, izuzev u hitnim i zdravstvenim slučajevima, izuzimajući iz ove mere zdravstveno, bezbedonosno, pravosudno i slično osoblje”, navodi se u saopštenju.

Epidemiološka situacija na teritoriji opštine Gračanica svakim danom je sve teža, ali iz Kriznog štaba poručuju da je pod kontrolom i pozivaju meštane na odgovorno i disciplinovano ponašanje.

“Prema poslednjim rezultatima Kovid 19 potvrđen je kod još 16 osoba dok je bolnički zbrinuto 52 pacijenata. Zdravstveni sistem je opterećen i naglo povećanje broja inficiranih predstavlja veliki pritisak na rad zdravstvenih radnika”, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.