Izvor: B92, 23.Sep.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Atinu bez sukoba interesa

Beograd -- Savet za borbu protiv korupcije dobio je izveštaj Vlade o troškovima ministara koji su u avgustu za vreme Olimpijade.

U izveštaju se zaključuje da nije došlo do sukoba interesa jer je, kako u tom izveštaju piše, ministar Predrag Bubalo u Atinu išao privatno i o svom trošku, dok je Velimir Ilić išao JAT-ovim letom na zajednički poslovni sastanak sa direktorom JAT-a. Ministar Bojan Dimitrijević u Atini je bio prvog dana u okviru promotivnog JAT-ovog leta, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a bivša ministarka prosvete Ljiljana Čolić na Olimpijadu je išla na poziv i o trošku MOK-a.

Podsećamo da je ministar za kapitalne investicije Velimir Ilić krajem avgusta izjavio da je u Atinu išao na poziv Otela, vlasnika 20 odsto akcija Telekoma Srbije i direktora firme Erikson, koja je spremna da uloži 200 miliona evra u telekomunikacije u Srbiji. Ilić je rekao i da nije stigao da ide na Olimpijadu, jer je imao važne sastanke kojima je prisustvovao i ministar za ekonomske poslove sa inostranstvom Predrag Bubalo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.