Tvrđava na prvom mestu turističke ponude

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2016, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tvrđava na prvom mestu turističke ponude

Gde Novosađani vode svoje goste, šta je za njih turistički simbol i koliko često sami odlaze u obližnja izletišta, samo su neka od pitanja na koja je odgovorilo 1200 ispitanika u istraživanju turističke organizacije grada.

Rezultati ankete pokazali su da im je Petrovaradinska tvrđava na prvom mestu dok Frušku goru retko posećuju.

Novosađani svoje goste najradije vode u obilazak tvrđave i centra grada, na salaše ili šetnju i večeru pored Dunava. Stranci, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << gosti na proputovanju, dobijaju iste preporuke.

Dvadeset osam odsto ispitanih Frušku goru, međutim, poseti samo jednom godišnje ili uopšte tamo ne ide. Upravo zbog toga, u Turističkoj organizaciji Novog Sada imaju cilj da u narednom periodu realizuju tv serijal o znamenitostima i lepotama tog dela Vojvodine.

Fruška gora je pored prirodnih lepota značajna i po manastirima, vinskim turama, gastronomskoj ponudi, brojnim hotelima koji nude velnes i spa, raznovrsnosti ponude na Fruškoj gori.

A sve to zainteresovani mogu pronaći u publikacijama i mapama u info centrima Turističke organizacije, gde će dobiti i dobre savete šta obići i kako najkvalitetnije provesti vreme u našoj sredini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.