Izvor: Blic, 19.Maj.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trivan: DSS i NS da prestanu sa obmanama javnosti

Portparol Demokratske stranke Jelena Trivan izjavila je danas da ta stranka poziva Demokratsku stranku Srbije i Novu Srbiju da prestanu da obmanjuju javnost lažnim informacijama o formiranju vlade.



Trivan je Tanjugu rekla da je „smešno da o tome govore najveći gubitnici na ovim izborima i licemerno da oni koji su dobili 30 mandata govore o budućnosti zemlje i da se stavljaju u ulogu onih koji će voditi Srbiju naredne četiri godine”.

Lista >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << „Za evropsku Srbiju” će, smatra ona, shodno činjenici da je dobila apsolutnu većinu na izborima, preuzeti odgovornost i formirati vladu koja će voditi Srbiju u narednim godinama.

„Ironija je da najveći gubitnici svakodnevno govore o pobedi i da se postavljaju u ulogu onih koji će formirati vladu. Umesto toga, DS skreće pažnju na izborne rezultate na ponovljenim izborima u Beogradu, na kojima je ionako mala podrška građana ovoj koaliciji prepolovljena, što je jasan znak šta građani misle o politici DSS i NS i njihovom paktu sa Vojislavom Šešeljom”, zaključila je Trivan.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.