Izvor: Blic, 21.Jun.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trivan: DS i SPS najbliže formiranju Vlade

Portparolka Demokratske stranke (DS) Jelena Trivan izjavila je danas da su lista "Za evropsku Srbiju" i koalicija okupljena oko Socijalističke partije Srbije (SPS) bliže tome da formiraju vladu nego bilo koja druga opcija na političkoj sceni.

"Jasno je da su, shodno onome što se već čulo u javnosti i shodno načelima koje žele da zastupaju u budućoj vladi, lista "Za evropsku Srbiju" i lista oko SPS-s bliže tome da naprave vladu nego što je to bilo koja druga kombinacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u ovom trenutku na političkoj sceni", kazala je Trivan agenciji Beta.

Trivan je rekla da je poslednjih dana previše špekulacija u medijima i o datumu formiranja vlade i o kadrovskim rešenjima i dodala da će pregovori, kada započnu, biti "javni, transparentni i unapred najavljeni".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.