Tribina Pokreta Dosta je bilo u Kikindi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2016, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tribina Pokreta "Dosta je bilo" u Kikindi

Kampanju za predstojeće lokalne izbore u Kikindi započeo je pokret "Dosta je bilo". Na tribini organizovanoj u kikindskom Kulturnom centru o programu stranke govorili su predsednik Pokreta Saša Radulović, potpredsednik Aleksandar Stevanović i generalna sekretarka Jasmina Nikolić. Na predstojeće izbore, na svim nivoima, pokret "Dosta je bilo" izlazi samostalno.

U duhu slogana kampanja - "Poslednji voz- tvoja zemlja ili njihova država", Saša Radulović istakao je plan od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 20 tačaka koji počinje od transparentnosti koja se ogleda u tome da se zna kuda ide svaki dinar, da građani svakog meseca znaju koja firma ili fizička lica dobijaju novac iz budžeta.

"Važan je i popis imovine odnosno da za svu imovinu znamo ko je koristi, pod kojim uslovima i po kom ugovoru. Zalažemo se za javnu i jasnu sistematizacije radnih mesta, bez partijskog zapošljavanja, jer na poslu treba da ostanu najbolji.

"Očekivanja su da ovaj put sigurno prelazimo cenzus. Trenutna podrška na republičkom nivou je oko šest odsto, u Pokrajini oko osam, a u Beogradu 10 procenata", istakao je Radulović.

Nakon izbora, Radulović očekuje da će pokret "Dosta je bilo" biti treća politička snaga u Srbiji. Dodao je da je veoma važno da što više građana izađe na birališta i da glasa za onu političku opciju kojoj najviše veruju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.