Tri požara u Kraljevu, jedan čovek stradao

Izvor: NaDlanu.com, 12.Mar.2012, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri požara u Kraljevu, jedan čovek stradao

KRALJEVO, 12. marta 2012. (Beta) - Jedna osoba je nastradala, a jedna teško povredjena u dva odvojena požara koja su se dogodila u ponedeljak u Kraljevu i okolini, rečeno je agenciji Beta u Štabu za vanredne situacije u tom gradu.

KRALJEVO, 12. marta 2012. (Beta) - Jedna osoba je nastradala, a jedna teško povredjena u dva odvojena požara koja su se dogodila u ponedeljak u Kraljevu i okolini, rečeno je agenciji Beta u Štabu za vanredne situacije u tom gradu.U požaru koji je izbio >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << u porodičnoj kući u mestu Ušće kod Kraljeva nastradao je Rodoljub Erac (71).Požar je izbio oko 17 sati u Ibarskoj ulici, a uzrok nesreće još nije poznat. U tom požaru je izgorela porodična kuća.Načelnik Štaba za vanredne situacije Kraljeva Radojica Kočović rekao je Beti da je u drugom požaru koji je izbio u Kraljevu teško povredjen radnik na otpadu gvoždja Aleksandar P. kada je pokušao da preseče plinsku bocu."Radnik je zadobio teške opekotine trećeg i četvrtog stepena kada je pokušao da preseče plinsku bocu", kazao je Kočović.Prema njegovim rečima, povredjeni je odmah zbrinut na hirurškom odeljenju Zdravstvenog centra "Studenica" u Kraljevu.Kako su rekli Beti u Štabu za vanredne situacije grada Kraljeva, treći požar u tom gradu se dogodio u kotlarnici restorana "Lepi Boro" u kome je izgoreo kotao, a niko nije povredjen.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.