Trenutak kada huligani kreću napad na policiju, nakon čega je policija bila prinuđena da reaguje (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 11.Jul.2020, 00:20

Trenutak kada huligani kreću napad na policiju, nakon čega je policija bila prinuđena da reaguje (VIDEO)

Posle ovog napada huligana policija je bila prinuđena da reaguje Danas ispred skupštine Srbije okupila se grupa demonstranata, četvrti dan za redom i opet pokušala upad u Skupštinu Srbije. Oni su policiju gađali kamenicama, bakljama i flašama, a na priloženom video-snimku pogledajte trenutak napada huligana nakon kojeg je policija bila prinuđena da reaguje.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE TRENUTAK KADA JE POLICIJA MORALA DA REAGUJE : Pogledajte BRUTALNE NAPADE huligana (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020

Nekoliko huligana krenulo je ka glavnom ulazu u Skupštinu, gde su se sukobili sa policijom...Demonstranti su bacali flaše i kamenice ka policajcima koji su bili stacioniranim ispred ulaza u Skupštinu, oni na ove provokacije nisu reagovali, do trenutka kada su demonstranti počeli da pale baklje i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.