Treća prolećna Cvetna pijaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2016, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treća prolećna "Cvetna pijaca"

Posle dve uspešne cvetne pijace i ovog petka u subote, 22. i 23. aprila na platou ispred SPENS-a, biće organizovana treća prolećna cvetna pijaca za izlagače i sugrađane. Nakon ove Cvetne pijace  očekuje se mala pauza zbog praznika pa se akcije opet nastavlju u maju.

I ovog puta, Cvetne pijace će imati dve izložbene celine – izložbu cveća, sadnica i opreme za hortikulturu i izložbu meda i zdravstveno-bezbedne hrane.

Pored stalnih izložbi na platou će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i UG "Komšija" koji će posetiocima predstaviti svoju akciju "Recikliram i pomažem" i građani će moći da donesu neispravne sijalice, sitni EE otpad, čepove od plastičnih flaša i da se informišu o njihovom radu.

Na trećoj ovogodišnjoj "Cvetnoj pijaci" svoje proizvode će građanima i posetiocima Novog Sada predstaviti oko 74 proizvođača cveća i sadnica i 14 proizvođača meda i zdravstveno-bezbedne hrane iz organske poljoprivrede.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Treća prolećna Cvetna pijaca u petak i subotu na Spensu

Izvor: Radio 021, 21.Apr.2016, 08:43

Treća prolećna Cvetna pijaca održaće se u petak i subotu, 22. i 23. aprila na platou kod Spensa...Svoje proizvode će posetiocima predstaviti oko 74 proizvođača cveća i sadnica i 14 proizvođača meda i zdravstveno-bezbedne hrane iz organske poljoprivrede...Pored stalnih izložbi na platou će...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.