Izvor: Blic, 19.Feb.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traže pravo na frakciju u DS

Traže pravo na frakciju u DS

Pripadnici Liberalno-demokratske frakcije zatražili su juče od vrha Demokratske stranke razgovor i priznavanje postojanja i ujedno predstavili menadžere ove frakcije u 50 opštinskih odbora DS u Srbiji.

Branislav Lečić iyjavio je da je oko 30.000 članova DS već pristupilo frakciji u nameri da 'spasu DS od samouništenja'. Lečić je najavio da će menadžeri 'formirati paralelne strukture' u opštinskim odborima u koje će moći da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se učlane i ljudi koji nisu članovi partije, a LDF prepoznaju kao svoju opciju.

Milica Marinković, član DS iz Požege, čije je isključenje iz stranke kako kaže u toku, tvrdi da je 'osedela zbog DS', a da je odstranjuju jedino zato što je bila protiv izbora Borisa Tadića za predsednika stranke.

Članovi LDF insistiraju i da se izmeni način izbora predsednika i potpredsednika DS, da se sve odluke o raspuštanju opštinskih odbora vrate na razmatranje i da se ponište sve odluke o isključenju članova koji su se predstavljali kao pripadnici LDF, 'na prvom mestu odluka o isključenju Čedomira Jovanovića'. N. M. J.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.