Todorić: Vlada nema koncept ni cilj

Izvor: B92, 27.Jul.2013, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Todorić: Vlada nema koncept ni cilj

Beograd -- Kao jedini uspeh aktuelne Vlade Srbije, predstavnici DS-a i LDP-a ističu proces evrointegracija.

A posle sastanaka u vladajućim strankama, čija je tema bila rekonstrukcija, opozicija kritikuje, jer misli da je celokupna politika pogrešna.

Vladimir Todorić iz DS-a ocenjuje da je čitava priča oko rekonstrukcije "gubitak vremena" i da ova vlada nema ni koncept ni cilj. On kaže da Vlada ima cilj, ne bi tri meseca pričala o rekonstrukciji. Jedini rezultat koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je, prema njegovom mišljenju, Vlada postigla, jeste na polju evrointegracija. Ali, kako ocenjuje, ni do toga ne bi došlo da visoka predstavnica EU i posrednica u dijalogu Ketrin Ešton nije, kako kaže, "zavrnula ruke" i premijeru Dačiću i kosovskom premijeru Hašimu Tačiju.

Mladen Bašić iz LDP-a ocenjuje da je politika koju Vlada Srbije sprovodi "duboko pogrešna". On kaže da problem vladajuće koalicije ne može da bude samo Mrkonjić ili Alisa Marić. Vlada Srbije ne zna šta sama sa sobom hoće da uradi, a tek ne zna šta će sa Srbijom, ocenjuje Bašić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.