Izvor: Blic, 28.Jan.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toalet papir i pasta za zube

Toalet papir i pasta za zube

Kosmetska sela Batuse i Lipljan su bez struje već više od 40 dana, jer je to još jedan vid pritiska na Srbe da se isele, kažu zabrinuti ali i besni meštani. Pitaju, takođe, šta je sa onim energičnim parolama političara koji tvrde da će sve učiniti da Srbi ostanu na ognjištima i da sve čine da bi vratili one već prognane. Pravo je to pitanje.

Pogotovo sad, kad je procurelo da je 220 domaćinstava ovih sela dobilo državnu pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od po četiri paštete, rolnu toalet papira i -pastu za zube. Tu su, doduše, i dva agregata.

Ima li zaista, u ovoj državi neko pameti da shvati šta je vanredna situacija i da se i u politički najtežim okolnostima mora reagovati. Ovako, ti ljudi kojima bi u mraku mnogo značio bilo kakav gest podrške, mogu da osećaju samo bes što ih je Srbija napustila . I, što je najgore, nisu daleko od istine. Rolnu toalet papira, pastu za zube i paštete poneće tamo gde najavlju da će otići, kao dokaz nebrige vlade. A u mraku Batusa i Lipljana ostaće da lutaju, kao guske u magli, samo srpski ministri. I tu je kraj priči o Srbima na Kosmetu i poslednje poglavlje jedne velike laži.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.