Izvor: S media, 08.Maj.2013, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijanić odlazi sa RTS-a?

Na sve češća pitanja prijatelja da li odlazi s mesta direktora Javnog servisa Srbije Aleksandar Tijanić odgovara: "Tačno je. Odlazim na tri dana za praznike u Veneciju.“

Međutim, RTS će uskoro dobiti novog direktora, saznaje Kurir.

- Njegovo ime još nigde nije zvanično pomenuto, ali je već obavljeno mnogo razgovora u vezi sa dolaskom Milutinovića na čelo RTS - tvrdi izvor Kurira i dodaje:

- Ne zna se tačan datum smene, ali je svima jasno da on >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sigurno neće ostati do kraja mandata.

Tijanić je rekao da je "potpuno tačno da jednog dana neće biti direktor RTS“, ali je na pitanje da li je to vreme došlo odgovorio kratko:

- Ajde zdravo - rekao je odsečno.

(Kurir)

Foto: PrtSc/youtube

Foto:

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.