Teral: Neoprostiv i sraman čin

Izvor: Politika, Fonet, 18.Sep.2009, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teral: Neoprostiv i sraman čin

Povređenog francuskog državljanina juče oko podneva posetio je Žan Fransoa Teral, ambasador Francuske u Beogradu. Teral je najoštrije osudio nasilje i ceo događaj ocenio kao neoprostiv i sraman.

Ambasador Teral je rekao da je zadovoljan radom lekara Urgentnog centra.

Povodom napada na navijače fudbalskog kluba Tuluza u Beogradu, ambasada Francuske u Beogradu juče je saopštila da je šokirana ovim događajem i nasiljem čije su žrtve francuski državljani.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Politika <<
Francuski ambasador zatražio je od Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije da preduzme odlučnu akciju protiv grupa huligana koje su poznate po svojim nasilnim ispadima i što pre rasvetli sve okolnosti i uhapsi sve odgovorne za ovaj bezočan čin nasilja.

Kako saopštavaju u ambasadi Francuske, jedan od povređenih, sa lakšim ozledama, zbrinut je i odmah pušten iz bolnice, dok je drugi otpušten juče ujutru i očekuje se da uskorootputuju izSrbije. „Nažalost, stanjetrećeg francuskog državljanina koji je još hospitalizovani daljeje veoma zabrinjavajuće.Mladić je pretrpeoteškupovredulobanjei njegovo stanje je ozbiljno”, kaže se u saopštenju ambasade Francuske.

P. R.

[objavljeno: 19/09/2009]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.