Tepić: Da Pančevo ne postane beogradska opština

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2016, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tepić: Da Pančevo ne postane beogradska opština

Članica Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidatkinja LSV za gradonačelnicu Pančeva Marinika Tepić poručila je da je spremna da, već od 25. aprila, radi 25 sati dnevno za taj grad, a da je prvo što će uraditi kao gradonačelnica izmeštanje tog radnog mesta između četiri zida iz kancelarije među ljude, u život.

Kako je navela na konvenciji LSV u Pančevu, prioritet njenog programa su mladi, a u tom svetlu najvažnija je izgradnja prvog učeničkog doma >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Pančevu, pošto grad sa 120.000 stanovnika i devet srednjih škola mora imati takav dom. Insistiraće i na osnivanju omladinskih biznis inkubatora i naročito podsticati omladinsko preduzetništvo.

"Kao gradonačelnica neću dozvoliti da kriminalci i batinaši vode ovaj grad i neću dozvoliti da falsifikatori diploma i svojih biografija donose odluke ; u naše ime. I, naročito, neću dozvoliti da Pančevo postane beogradska osamnaesta opština ili organizaciona jedinica za kadrovska rešenja koja nisu iz našeg grada. I zato imamo jasan program sa jasnim ciljem", navela je Tapić.

Dodala je da će insistirati na rešavanju višedecenijskog problema sa grejanjem u Pančevu, da će biti osnovan resor za energetiku i obnovljive izvore energije, a posebno će insistirati na proširenju pešačke zone, uvođenju gradskih bicikala i vraćanja duše Pančevu uvođenjem eko art zonu u pešačkoj zoni. njemu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.