Izvor: Danas, 04.Jan.2024, 19:40

Teorija vatrometnog relativiteta

Kada je pre izbora, tadašnji gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić obećao da u glavnom gradu neće biti vatrometa i da će novac nephodan za novogodišnju pirotehniku biti doniran udruženjima za zaštitu životinja, najzad se moglo pomisliti da će biti mnogo manje vatrometnog terora.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Još jedno u nizu propalih obećanja da neće biti novogodišnjeg vatrometa: Kako su Beograđani ipak gledali vatromet iz mnogih delova garada?

Izvor: Danas, 04.Jan.2024

Još jedna u nizu praznih obećanja bila je odluka Grada Beograda da za doček Nove godine neće biti vatrometa u organizaciji Grada, te da će se novac namenjen za pirotehniku biti uplaćen u humanitarne svrhe, udruženjima za zaštitu životinja. Ovu odluku su doneli i gradovi Niš, Novi Sad, Čačak,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.