Tadiću nemačka nagrada za izuzetno političko delovanje

Izvor: NaDlanu.com, 31.Okt.2012, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadiću nemačka nagrada za izuzetno političko delovanje

Predsedniku Demokratske stranke Borisu Tadiću u sredu će u Nemačkoj biti uručena nagrada "Crveni Bok" za političko delovanje i zalaganje za socijaldemokratiju.

Nagradu će mu uručiti gradonačelnik nemačkog grada Gote, saopštila je Demokratska stranka.U obrazloženju nagrade se navodi da angažman Tadića u izgradnji demokratije i doprinos približavanju Srbije Evropskoj uniji "zaslužuju najviše priznanje i vrednovanje svih ljudi u Nemačkoj i Evropi".Nagrada "Crveni Bok" dodeljuje se u znak sećanja na Vilhelma Boka, oca Socijaldemokratske partije Nemačke (SPD), osnovane 1875. godine u Goti.BEOGRAD, 31. oktobra 2012. (Beta)
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadiću nemačka nagrada za

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2012, 02:42

GOTE -..Predsedniku Demokratske stranke Borisu Tadiću danas će u Nemačkoj biti uručena nagrada "Crveni Bok" za političko delovanje i zalaganje za socijaldemokratiju...Nagradu će mu uručiti gradonačelnik nemačkog grada Gote, saopštila je Demokratska stranka...U obrazloženju nagrade se navodi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.