Tadić za pun ceger za sve građane

Izvor: Kurir, 10.Maj.2012, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić za pun ceger za sve građane

Mir i pomirenje u regionu je temelj naše politike a to je i osnov za inostrane investicije bez kojih nema novih radnih mesta i plata, rekao jepredsednički kandidat koalicije "Izbor za bolji život"

PROKUPLJE - Predsednički kandidat koalicije "Izbor za bolji život" Boris Tadić dobio je danas u Prokuplju od jednog građanima prazan ceger na kome piše "Izbor za bolji život" i za koji je rekao da će ga okačiti u predsednički kabinet.

"Okačiću ovaj ceger u svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << predsednički kabinet da me u narednih pet godine podseća šta mi je prioritet", rekao je Tadić okupljenim građanima na Trgu topličkih junaka.

Tadić je poručio da je najvažnije da se svima obezbedi "pun ceger, odnosno hrana i da niko ne bude gladan u Srbiji".

"To je zapravo centralna tema i svih izbora u Evropi danas", kazao je on. "Mir i pomirenje u regionu je temelj naše politike a to je i osnov za inostrane investicije bez kojih nema novih radnih mesta i plata", dodao je Tadić. On je kazao i da je do sada u negovom kabinetu visilo plišano srce na kome piše "Pobedi za Srbiju" koje mu poklonio jedan dečak prilikom njegove prve predsedničke kampanje.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.