Tadić u Sarajevu

Izvor: S media, 20.Maj.2010, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić u Sarajevu

Igmanska inicijativa obeležiće 29. maja, u Sarajevu desetogodišnjicu osnivanja, a tom skupu će prisustvovati i predsednik Srbije, potvrdjeno je danas Tanjugu u Kabinetu predsednika Republike.

Pored Tadića, tom skupu će prisustvovati i predsednici Hrvatske Ivo Josipović, Crne Gore Filip Vujanović i predsedavajući Predsedništva BiH Haris Silajdžić, najavio je danas kopredsednik Igmanske inicijative Aleksandar Popov.

Popov je Radiju Slobodna Evropa rekao da >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se uoči ovog dogadja priprema zajednička izjava, odnosno deklaracija čiji će tekst biti usaglašen sa sva četiri predsednika.

Prema njegovim rečima, to će biti prvi put posle četiri godine da se šefovi država tih zemalja okupe na sastanku Igmanske inicijative.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.