Izvor: B92, 07.Maj.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić neće u vladu kojoj Legija veruje

Beograd -- Boris Tadić je izjavio ne bi voleo da bude u Vladi u koju Milorad Luković ili njegovi advokati imaju poverenje.

"Ako je postojalo neko posebno poverenje između sadašnje vlade i tog čoveka, pa je zato došlo do predaje, na čast onima koji se time hvale", prokomentarisao je Tadić.

U nedostatku zvaničnih informacija, jedna od pretpostavki bila je i ta da se Luković predao jer je postigao nagodbu da dobije status svedoka saradnika. Pravnici su, podsetimo, odmah objasnili da je to ne moguće po sadašnjem zakonu, ali je ministra prvade najavio donošenje novog zakona o zaštićenom svedoku. To je dodatno zakomplikovalo celu situaciju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.