Izvor: Blic, 10.Maj.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić kod Dodika proslavio Đurđevdan

Tadić kod Dodika proslavio Đurđevdan

Predsednik Srbije Boris Tadić putovao je privatno u Banjaluku da bi prisustvovao slavi kod premijera RS Milorada Dodika, koji slavi Đurđevdan - rečeno nam je u kabinetu predsednika republike, povodom iznenadne posete predsednika Srbije glavom gradu RS.

Jedan od prisutnih na slavi ispričao nam je da su slavlju, koje je održano na Dodikovom ranču u selu Bakinci, udaljenom dvadesetak kilometara od Banjaluke, osim Tadića prisustvovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i predsednik RS Dragan Čavić, ministar spoljnih poslova BiH Mladen Ivanić, predsednik Skupštine RS Igor Radojičić, ministri Nebojša Radmanović i Milan Jelić, a bio je prisutan i vladika tuzlanski Vasilije.

Naš sagovornik kaže da je slava protekla u druženju i pesmi, a naši izvori iz Banjaluke preneli su nam da je let, koji koji je bio planiran za 19 časova, a kojim je predsednik Srbije trebalo da se vrati u Beograd, odgađan nekoliko puta. Tadić je, inače, u glavni grad RS stigao oko 15 časova i 30 minuta. Ova poseta bila je prilika da Tadić i Dodik razgovaraju o saradnji s Hagom, ustavnim promenama u BiH...

E. B.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.