Tadić i Palma proslavili u Končarevu

Izvor: Blic, 08.Jul.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić i Palma proslavili u Končarevu

Predsednik Srbije Boris Tadić vest o izglasavanju vlade dobio je u Končarevu gde je, uprkos onima koji nisu verovali da će se u rodnom selu Dragana Markovića Palme pojaviti predsednik lično, stigao u 22.30 sati. Nekoliko hiljada ljudi iz svih krajeva Pomoravlja okupilo se da proslave i dočekaju predsednika Srbije.



Dugo najavljivani spektakl u Končarevu dogodio se tradicionalno jedanaesti put na dan seoske slave. Za dvadesetak dana koliko su trajale pripreme stadion >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << FK ,"Mladost" potpuno je preuređen. Put koji vodi od Jagodine do Končareva na kritičnim mestima je presvučen novim asfaltom, na staroj zgradi fudbalskog kluba dograđen je još jedan sprat površine oko 200 kvdrata, postavljeno je 30 novih reflektora a u pripremama su učestvovali su svi Končarevci. Na terasi dograđene zgrade napravljena je visoka bina za nastup Seke Aleksić koja je pevala oko sat vremena.

U 21 sat došli su ambasadori Nemačke, Belorusije, Belgije, Švedske, Bugarske, Mađarske i Makedonije. Kao počasni gost, odmah pored domaćina Dragana Markovića Palme, ambasadorima se pridružio i predsednik Boris Tadić.

Ubrzo posle Tadićevog dolaska sudarili su se „Palmini tigrovi" i KBK „Akžol" iz Alma Ate iz Kazahstana. Jagodinci su pokazali veliku borbenost u ringu, a proslava je trajala do kasno u noć.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.