Izvor: B92, 13.Jan.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tadić da podnese ostavku"

Beograd -- Aleksandar Vučić je pozvao predsednika Srbije Borisa Tadića da podnese ostavku, posle čega će radikali napustili Skupštinu Srbije.

Time će, objašnjava generalni sekretar Srpske radikalne stranke, biti omogućeno održavanje izbora na svim nivoima. Vučić je rekao da je bilo dosta "zamajavanja" i priča kako samo demokrate žele izbore kazavši da SRS daje javno obećanje da će napustiti skupštinske klupe ukoliko Tadić podnese ostavku.

Prema rečima Vučića, radikali su spremni da ostave Tadiću rok od mesec dana da bi se postigao dogovor oko izbornog zakonodavstva, kako bi se izmene usvojile u Skupštini i onda išlo na izbore.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.