Tadić: Srbija neće ugroziti identitet BiH

Izvor: Glas javnosti, Beta, 24.Apr.2010, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Srbija neće ugroziti identitet BiH

ISTANBUL - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas, posle sastanka sa liderima BiH i Turske u Istanbulu, da Srbija podržava sve legitimne odluke koje donose institucije vlasti Bosne i Hercegovine.Tadić je danas sa Harisom Silajdžićem i Abdulahom Gulom razgovarao o novim inicijativama za uspostavljanje trajnog mira i stabilnosti u regionu.Posmatrači sastanak ocenjuju istorijskim. Dogovoreni su principi usmereni na jačanje bezbednosti i saradnje u regionu.U tom okviru, navedeno je u zajedničkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << deklaraciji, članovi trojnog Predsedništva BiH uskoro će posetiti Beograd, a predsednik Tadić i premijer Turske Redžep Tajip Erdogan zajedno će posetiti Srebrenicu na 15-godišnjicu od zločina nad muslimanima u tom mestu.

Bravo Tadicu,

jos mozes da citiras reci Harisa Silajdzica da je Republika Srpska genocidna tvorevina. To jos fali posto si rezoluciju o Srebrenici usvojio. Onda si kompletno odradio posao.

Dalje odvedi Turke na Gazimestan da se izvines Turcima od Kosova na ovamo. Samo, zamolio bih te da se od sada izvinjavas i pricas u svoje ime, a ne u moje ime i u ime Srba.

Tadicu, dabogda te Lazareva kletva stigla ! Moju si decu i potomke zavio u crno ! Uz to sve si pretke pogazio !

E moj jadni Tadicu!Naravno da Srbija nece ugrziti NICIJI identitot osim SVOJ Ali je zato BiH ili bolje FBiH vec ugrozila identitet Srbije jer Sandzak kao da nije u Srbiji.Pa jadni Tadicu koji se jezik ,,DIVANI" na Sandzaku ,SRPSKI ili BOSNJACKI ????????Posjecujes jadnice Srebrenicu a neobidje nastradalu bracu svoju iz svih krajeva Krajine i Republike Srpske!!!!Sta ti je cinjeti poslije posjete Srebrenici,dje ce te jado uputiti Silajdzic i Josipovic???Nek ti je Dragi Bog na pomoci sto to cinis .....

karadzicu, kako je tebi dozvoljeno da se javljas iz Den Haaga???

Puna podrska predsedniku Tadicu na iskrenosti i hrabrosti.

Tadic je najvece zlo za Srbe. Gori je i od nata jer sto oni nisu mogli to tadic odradjuje. Kako je on dosao na presednicko mjesto kad nije ni Srbin ( pola crnogorac pola Hrvat) ni rodjen u Srbiji ( rodjenu Sarajevu). Divani u svoje ime Tadicu a ne u ime Srbije a za mene si sarajevska fukara koja je na krilima nata dosla na tu funkciju.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.