Izvor: B92, 30.Mar.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Pritisak da ostanem ministar odbrane

Beograd -- Predsednik Demorkatske stranke Boris Tadić izjavio je u utorak da političari iz "vladajućih struktura" vrše pritisak na njega da ostane na mestu ministra odbrane SCG.
U izjavi novinarima u Skupštini Srbije, Tadić je naveo da će u utorak i u sredu razgovarati o funkciji ministra odbrane, ali nije precizirao sa kim. Predsednik DS-a je rekao da će još jednom razmisliti da li da ostane ministar odbrane, jer ne želi da se ponaša neodgovorno, ali je dodao da želi da deli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sudbinu DS-a koja je opozicija.

Izmene u Savetu ministara bile su ranije najavljene za 26. mart, ali su, prema rečima predsednika parlamenta državne zajednice Zorana Šamija, razgovori odloženi zbog dešavanja na Kosovu. Srbija ima tri člana u Savetu ministara - ministra za ljudska i manjinska prava Rasima Ljajića, ministra spoljnih poslova Gorana Svilanovića i ministra odbrane Borisa Tadića.

Funkcioner SPO Vlajko Senić izjavio je danas da postoji načelan dogovor iz januara da lider SPO Vuk Drašković bude ministar spoljnih poslova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.