Tadić: Ibarska ide u istoriju!

Izvor: Kurir, 21.Apr.2012, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Ibarska ide u istoriju!

Izgradnjom auto-puta biće zaštićeni životi ljudi, životna sredina i vodotokovi, rekao je Tadić

LJIG - Sve više puteva.

Predsednički kandidat liste „Izbor za bolji život“ Boris Tadić i ambasador Azerbejdžana u Srbiji Elver Hasanov svečano su juče otvorili radove na deonici Koridora 11 od Ljiga do Preljine, dugoj 40 kilometara.

Tadić je izjavio da je vrlo zadovoljan ne samo zbog toga što će biti izgrađen >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << auto-put koji bi trebalo da pošalje u istoriju Ibarsku magistralu, nego i zato što će njegovom izgradnjom biti i zaštićeni životi ljudi, životna sredina i vodotokovi.

On je podsetio da su izgradnju Koridora 11 zajedno kreirali on i ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić u Nacionalnom savetu za infrastrukturu.

(S. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.