Izvor: Blic, 10.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Đelić za novog premijera

Tadić: Đelić za novog premijera

Predsednik DS Boris Tadić najavio je na konvenciji u Novom Sadu da će nekadašnji ministar finansija Božidar Đelić biti novi predsednik Vlade Srbije ukoliko DS pobedi na izborima.

- Moj posao je da kreiram državnu politiku, a njegov posao će biti da kreira ekonomsku politiku - rekao je Tadić pred oko 10.000 ljudi na Trgu slobode u Novom Sadu. Tadić je najavio da će se u Đelićevom timu naći i Aleksandar Vlahović, Slobodan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Milosavljević, Dragan Šutanovac, Gordana Matković, Ružica Đinđić i mnogi drugi. Jer, prema njegovim rečima, DS ima po dva kandidata za svako ministarsko mesto.

Potpredsednik Izvršnog veća Bojan Pajtić, Ružica Đinđić, koordinatorka Nacionalnog saveta Ana Tomanova i Dragoljub Mićunović su pozvali građane Srbije da na izborima 'zaokruže broj 1, jer Srbija ne može da čeka'.

M. Maleš

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.